خبرنگارانـ غذا های سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت های فراوان دارای متنوع ترین و بیش ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند. پلو های مخلوط در سفره غذای ایرانی ها جایگاه مخصوص به خود را دارند....
حریره یک سوپ کلاسیک عدس و نخود با گیاهان تازه و میزان زیادی ادویه گرم است. این سوپ گیاهی خوشمزه و بسیار مقوی را می توان در هر فصلی از سال به خصوص در زمستان نوش جان کرد. سوپ حریره معمولاً را با برش های لیمو و نان پیتای گرم سرو می نمایند. در ایران این نوع سوپ...
طرز تهیه پاستیل خانگی ساده تر از چیزی ست که فکرش را می کنید. برای این کار فقط کافی ست کمی ذوق، سلیقه و حس کودکی به خرج دهید. با درست کردن این پاستیل های رنگارنگ می توانید دوباره به دوره کودکی برگردید. اگر می خواهید فرزندتان را در خانه سرگرم کنید و برای او...
خبرنگاران : آموزش ساخت زیرلیوانی رزینی را در این فیلم خواهید دید.
انواع تخم مرغ و املت ها، یکی از لذیذترین و مهم ترین اجزای میز صبحانه یا برانچ هستند و در هر نقطه ای از جهان با دستور پخت های مختلفی طبخ می شوند.
امروز راحت ترین و بهترین روش تهیه لواشک رو به همراه نکات کلیدی در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ، با استفاده از انواع میوه ها در اختیار شما همراهان همیشگی قرار می دیم. امیدواریم که تا سرانجام ساخت تنقلات خوشمزه و خوش طعم امروزمون کنار ما باشید. با استفاده...
ماهی ساردین فواید و خواصی دارد که بسیار فوق العاده می باشد و مصرف ماهی ساردین کمک شایانی به جلوگیری از انواع بیماری ها می کند. درادامه همراه ما باشید.
حدود 203 هزار نفر از افراد دارای معلولیت بینایی تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند که این اندازه حدود 13 درصد کل معلولان این سازمان را شامل می گردد؛ در این میان آمارها از شرایط تحصیل نابینایان نشان می دهد که این گروه از تحصیل نموده ترین گروه معلولان هستند، اما...
یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می نماید. کوکویی که در کوتاه ترین زمان ممکن به دادتان می رسد و طعم اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای تان تبدیل می نماید.
شیرینی ماکارون را با این دستور پخت مو به مو اجرا کنید و تبدیل به یک قناد فرانسوی شوید.
پوره سیب زمینی از دورچین های مجذوب کننده و خوشمزه غذاها است.
بچه که بودیم، هر وقت خانه مادربزرگ می رفتیم، با شربت های تگری و خوشمزه اش از ما پذیرایی می کرد. بعد از اینکه کلی بازی می کردیم و عرق می ریختیم، شربت خنکی که مادربزرگ برایمان درست نموده بود، حسابی حالمان را جا می آورد. امروز در خبرنگاران مگ قصد داریم طرز...
مواد اصلی تشکیل دهنده دنت شکلاتی شامل پودر کاکائو، شیر، نشاسته، خامه و شکر می گردد. طعم دهنده اصلی این دسر، پودر کاکائو است که باعث تفاوت طعم و رنگ آن با سایر دسر ها می گردد.
طبع مواد غذایی نقش بسزایی در انتخاب آن ها برای رژیم غذایی ما دارد. همین امر باعث می گردد یک سری غذا ها به شخصی بسازد و بعد همان غذا ها به شخص دیگری نسازد. طبع سرکه سیب موضوع مورد بحث این مطلب است.
بعضی از انواع مربای به زرد یا قرمز هستند. اگر از روش زرشکی شدن مربای به اطلاع ندارید با ما همراه باشید تا راز خوشرنگ شدن مربای به، همچنین علت سیاه شدن مربای به را به شما بگوییم.