طرز تهیه حلوا هویج با شیر مخصوص ماه رمضان
به گزارش وبلاگ بایجانی، یکی از پیشنهادهای افطاری امروز حلوا هویج با عطر هل و زعفران است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. کافی است 40 دقیقه قبل از افطار دست به کار شوید و یک حلوای متفاوت و مقوی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا هویج
- روغن جامد دو قاشق غذاخوری
- هویج نیم کیلوگرم
- هل هشت عدد
- شیر خرید آنلاین سه فتجان
- شکر یک چهارم فنجان
- کشمش یک چهارم فنجان
- زعفران به اندازه لازم
- مغز بادام و پسته خرد شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه حلوا هویج
مرحله اول
داخل یک قابلمه یا یک تابه گود روغن جامد را با حرارت میانه ذوب کنید. دانه های هل را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش گردد (حدود 30 ثانیه). هویج ها را با رنده بزرگ رنده کنید و به هل و روغن اضافه کنید. حدود 3 دقیقه هویج را تفت دهید.
مرحله دوم
شیر را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا به جوش آید. حدود 5 دقیقه هویج و شیر را بجوشانید. حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا هویج با شیر بپزد و حدود یک سوم شیر تبخیر گردد. هر چند دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم
شکر، کشمش و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را تا حد متسوط بالا ببرید و تا زمانی که غلظت کافی پیدا کند و براق گردد هم زدن را ادامه دهید (حدود 15 تا 20 دقیقه). شما می توانید حلوا را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو کنید.
حلوا را داخل ظرف مناسب سرو نموده و همراه پسته و بادام خرد شده سرو کنید.
نکات
حلوا را حدود 5 روز می توانید داخل یخچال نگهداری کنید.
اندازه مواد لازمی که برای تهیه این حلوا در نظر گرفتیم برای 4 نفر کافی است اگر برای تعداد بیشتری می خواهید حلوا درست کنید، مواد را به همین نسبت زیاد کنید.
منبع: کتاب کاله