پودینگ نان و آلو

به گزارش وبلاگ بایجانی، این صبحانه ترش و خوشمزه با آلو، آلبالو و نان تست تهیه می گردد و ترد و برشته است.

پودینگ نان و آلو
  • تعداد: 8 تا 10 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 9 عدد نان تست
  • 3 تا 4 عدد آلو پوست کنده خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • نصف پیمانه آلبالو خشک
  • 6 عدد تخم مرغ همزده
  • 3 پیمانه شیر
  • 1/3 پیمانه شکر
  • گردوی بوداده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی نان ها بریزید و آنها را خرد کنید. نیمی از نان ها را داخل ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، آلو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آلبالوی خشک را روی آنها بریزید و دوباره یک لایه دیگر نان روی آنها بچینید.

2- در یک کاسه بزرگ،تخم مرغ، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی نان ها بریزید و به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا برشته شوند. پیش از سرو اجازه دهید 30 دقیقه خنک شوند.

3- در صورت تمایل، روی آنها گردوی خرد شده و بوداده و پودر قند بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 341
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 158 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 49 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 14 گرم
  • سدیم: 329 میلی گرم
  • پتاسیم: 312 میلی گرم
  • کلسیم: 182 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "پودینگ نان و آلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پودینگ نان و آلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید