پودینگ نان و آلو
به گزارش وبلاگ بایجانی، این صبحانه ترش و خوشمزه با آلو، آلبالو و نان تست تهیه می گردد و ترد و برشته است.
- تعداد: 8 تا 10 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
- زمان سرد شدن: 30 دقیقه
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 9 عدد نان تست
- 3 تا 4 عدد آلو پوست کنده خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
- نصف پیمانه آلبالو خشک
- 6 عدد تخم مرغ همزده
- 3 پیمانه شیر
- 1/3 پیمانه شکر
- گردوی بوداده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی نان ها بریزید و آنها را خرد کنید. نیمی از نان ها را داخل ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، آلو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آلبالوی خشک را روی آنها بریزید و دوباره یک لایه دیگر نان روی آنها بچینید.
2- در یک کاسه بزرگ،تخم مرغ، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی نان ها بریزید و به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا برشته شوند. پیش از سرو اجازه دهید 30 دقیقه خنک شوند.
3- در صورت تمایل، روی آنها گردوی خرد شده و بوداده و پودر قند بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 341
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 158 میلی گرم
- کربوهیدرات: 49 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 14 گرم
- سدیم: 329 میلی گرم
- پتاسیم: 312 میلی گرم
- کلسیم: 182 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: bayjani.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 20502
به "پودینگ نان و آلو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پودینگ نان و آلو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید