شیرینی ماکارون را با این دستور پخت مو به مو اجرا کنید و تبدیل به یک قناد فرانسوی شوید.
بچه که بودیم، هر وقت خانه مادربزرگ می رفتیم، با شربت های تگری و خوشمزه اش از ما پذیرایی می کرد. بعد از اینکه کلی بازی می کردیم و عرق می ریختیم، شربت خنکی که مادربزرگ برایمان درست نموده بود، حسابی حالمان را جا می آورد. امروز در خبرنگاران مگ قصد داریم طرز...
مواد اصلی تشکیل دهنده دنت شکلاتی شامل پودر کاکائو، شیر، نشاسته، خامه و شکر می گردد. طعم دهنده اصلی این دسر، پودر کاکائو است که باعث تفاوت طعم و رنگ آن با سایر دسر ها می گردد.
طبع مواد غذایی نقش بسزایی در انتخاب آن ها برای رژیم غذایی ما دارد. همین امر باعث می گردد یک سری غذا ها به شخصی بسازد و بعد همان غذا ها به شخص دیگری نسازد. طبع سرکه سیب موضوع مورد بحث این مطلب است.
بعضی از انواع مربای به زرد یا قرمز هستند. اگر از روش زرشکی شدن مربای به اطلاع ندارید با ما همراه باشید تا راز خوشرنگ شدن مربای به، همچنین علت سیاه شدن مربای به را به شما بگوییم.