طرز تهیه کیک شارلوت
به گزارش وبلاگ بایجانی، کیک شارلوت یکی از انواع دسر و کیک های اسفنجی است که به عنوان کیک سرد شناخته می گردد. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پوره های میوه های مختلف، ژله و کیک اسفنجی یا موس شکلات و کرم باواریا پر می گردد. برای آشنایی با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ظاهر هیجان انگیزش با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شارلوت
- ماست میوه ای توت فرنگی کاله خرید آنلاین 900 گرم
- ژله توت فرنگی یک بسته
- کیک اسفنجی (به قطر 16 سانتی متر یک عدد
- بیسکوییت لیدی فینگر به میزان لازم
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین 125 میلی لیتر
- پودر ژلاتین یک ونیم قاشق سوپ خوری
- توت فرنگی (پوره شده) 150 گرم
طرز تهیه کیک شارلوت
مرحله اول
کف قالب را با یک لایه یک سانتی متری از کیک اسفنجی بپوشانید سپس دیواره قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید. طوری که فضای خالی بین بیسکویتها باقی نماند.
مرحله دوم
در ظرفی حاوی یک پیمانه آب جوش، ژله توت فرنگی را بریزید و هم بزنید. سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک گردد. بعد از این که خنک شد، پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید به حالت نیم بند درآید. سپس مایع را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
مرحله سوم
پودر ژلاتین و شیر را داخل ظرف نسوزی ریخته و پس از 10 دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند. ماست میوه ای را نیز به مخلوط ژلاتین اضافه نموده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روی ژله داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته گردد.
برای سرو، کمربند قالب را باز نموده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله