طرز تهیه دسر زعفرانی؛ دسری خوشمزه برای پذیرایی
به گزارش وبلاگ بایجانی، دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی های محبت آمیز است. بعلاوه می توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.
دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این دسر ساده همواره در دسترس است و به راحتی می توان آن را آماده کرد.
دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی های محبت آمیز است. بعلاوه می توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.
شیر: 3 لیوان
شکر: یک لیوان
زعفران دم نموده: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 150 گرم
آب سرد: نصف پیمانه
گلاب و وانیل به مقدار لازم
دسر زعفرانی؛ دسر ساده پذیرایی
طرز تهیه دسر زعفرانی آسان است و زمان زیادی لازم ندارد.
شیر و خامه را از یخچال بیرون بگذارید تا با محیط هم دما شوند.
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد بریزید تا آب را جذب کند. وقتی آب جذب پودر ژلاتین شد، آن را روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) شفاف گردد. به هیچ وجه آب و ژلاتین را روی حرارت مستقیم مخلوط نکنید، چون باعث می گردد ژلاتین گلوله گردد و شکل دسر را از بین می برد.
شیر، شکر و آب زعفران را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت مستقیم بگذارید تا شکر حل گردد. وقتی شکر کاملاً حل شد و شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه نموده و قابلمه را از روی شعله بردارید.
سپس ژلاتین حل شده در آب را به مواد داخل قابلمه افزوده، خوب هم بزنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند.
خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست گردد. وقتی مخلوط کاملاً خنک شد، خامه را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط کنید تا منسجم و یکنواخت شوند.
سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته، در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده گردد.
وقتی دسر زعفرانی خودش را گرفت، آن را از قالب بیرون آورده و سرو کنید.
منبع: فرادید