روش زرشکی شدن مربای به و نکاتی برای طبخ آن

به گزارش وبلاگ بایجانی، بعضی از انواع مربای به زرد یا قرمز هستند. اگر از روش زرشکی شدن مربای به اطلاع ندارید با ما همراه باشید تا راز خوشرنگ شدن مربای به، همچنین علت سیاه شدن مربای به را به شما بگوییم.

روش زرشکی شدن مربای به و نکاتی برای طبخ آن

وبلاگ بایجانی | سرویس آشپزی - به خواص بسیاری دارد، به علاوه مربای آن نیز لذیذ است؛ بنابراین بیشتر ما ترجیح می دهیم آن را در خانه طبخ کنیم. اگرچه یک طرز تهیه کلی برای مربای به وجود دارد، اما گاهی این خوراکی خوشمزه را به رنگ زرد و گاهی به رنگ قرمز دیده ایم. جالب است بدانید که روش زرشکی شدن مربای به، ارتباطی به تغییر دادن دستور تهیه آن ندارد و تنها با رعایت نکاتی در هنگام طبخ مربای به می توانید مربای خوش رنگ داشته باشید.

در این مطلب می خوانید:

  • روش زرشکی شدن مربای به
  • طرز تهیه مربای به زرشکی خوشرنگ
  • نکات مهم پایانی

روش زرشکی شدن مربای به

برای خوشرنگ شدن مربای به، نکات زیر را در هنگام تهیه آن در نظر داشته باشید:

  1. برعکس سایر مرباها، هنگام تهیه مربای به باید درب ظرف کاملا بسته باشد. این موضوع برای قرمز شدن مربای به بسیار اهمیت دارد، بنابراین حتما آن را در نظر بگیرید.
  2. حتما از دیگ مسی سفیده شده برای طبخ این مربا استفاده کنید. هنگام جوشیدن به و شربت، در دیگ مسی رنگ مربا به زرشکی تغییر خواهد کرد.
  3. اگر از ترشی مانند آبلیمو برای مزه دار کردن استفاده می کنید، باید آن را در آخرین مرحله اضافه کرده و پس از دو جوش، مربا را از روی حرارت بردارید.

  4. از میوه های به سالم و بدون لکه و زدگی استفاده کنید. همواره میوه هایی که برای مربا استفاده می گردد، باید سالم و بدون لکه باشند.

  5. حتما هسته ها و بخش های سفت میانی به را جدا کنید.

  6. ترجیحا پوست به را بگیرید یا آنقدر آن را بشویید که تمام کرک های موجود روی پوست به از بین برود.

  7. قابلمه مربا را شب تا صبح کناری بگذارید تا خوب خنک گردد و سپس به شیشه های مربا منتقل کنید. یک علت سیاه شدن مربای به می تواند بستن در شیشه هنگامی که هنوز مربا داغ است باشد.

البته لازم به ذکر است که استفاده از قابلمه مسی برای طبخ این مربا، حتی طعم آن را نیز بهبود می دهد. اکنون روش زرشکی شدن مربای به را می دانید و می توانید این مربا را خوش رنگ و خوش عطر تهیه کنید.

طرز تهیه مربای به زرشکی خوشرنگ

به منظور تهیه این مربای زرشکی رنگ به پنج ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
بهیک کیلوگرم
شکر400 الی 500 گرم
آبلیمویک چهارم استکان
دانه هل نکوبیدهنصف قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. ابتدا به ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. هسته ها و قسمت سفت میوه را بگیرید.

  2. پوست به را گرفته و آن را خرد کنید.
  3. به را همراه با پنج لیوان آب، در یک قابلمه مسی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
  4. زمانی که به پخته شد (نباید له گردد)، شکر و هل را به مربا اضافه کنید.
  5. مجددا درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم حدود چهار ساعت قرار دهید تا مربا کاملا آماده گردد.
  6. در آخر کار آبلیمو را اضافه کنید، دو جوش که زد، مربا آماده است.
  7. مربا را در دیگ مسی یک شب تا صبح رها کنید و سپس داخل ظرف ریخته، درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.

نکات مهم پایانی

توجه داشته باشید که حجم شربت در ظرف مربا باید بیشتر از میوه باشد تا تکه های به در ظرف له نشوند. سعی کنید هنگامی که مربا را برای سرو در ظرف دیگری می کشید، مقدار شربت کمتری بریزید و بعد شربت اضافی را مجددا به مربا اضافه کنید. به این ترتیب باقیمانده مربای به شربت کافی دارد تا له نگردد. اگر ترشی مربا کم باشد یا بیش از حد جوشیده باشد، باعث خواهد شد. اگر این اتفاق برای مربای شما افتاد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید که دو جوش بزند. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد. صبر کنید تا مربا سرد گردد و مجددا آن را در ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید. همانطور که خواندید، روش زرشکی شدن مربای به، ارتباطی به شیوه طبخ مربا ندارد و تنها با رعایت نکاتی ساده می توانید این مربا را با رنگی زیبا تهیه کنید.

منبع: setare.com

به "روش زرشکی شدن مربای به و نکاتی برای طبخ آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش زرشکی شدن مربای به و نکاتی برای طبخ آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید