طرز تهیه دنت شکلاتی؛ دسر محبوب بچه ها
به گزارش وبلاگ بایجانی، مواد اصلی تشکیل دهنده دنت شکلاتی شامل پودر کاکائو، شیر، نشاسته، خامه و شکر می گردد. طعم دهنده اصلی این دسر، پودر کاکائو است که باعث تفاوت طعم و رنگ آن با سایر دسر ها می گردد.
وبلاگ بایجانی | سرویس آشپزی - دنت شکلاتی از جمله دسر هایی است که در تهیه آن از پودر کاکائو استفاده می شود و بچه ها از هواداران پر و پا قرص آن هستند. طرز تهیه دنت ها سخت نیست. از آنجایی که بچه ها علاقه زیادی به این دنت دارند، بهتر است برای اطمینان از کیفیت و ارزش غذایی آن را در منزل درست کنید. در ادامه با طرز تهیه یک دنت شکلاتی خوشمزه آشنا می شوید.
طرز تهیه دنت شکلاتی
مواد لازم | |
پودر کاکائو | 1/3 پیمانه (معادل 40 گرم) |
شیر | 1 پیمانه |
نشاسته ذرت | 3-4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
خامه | 120 گرم |
شکر | 60 گرم |
دستور تهیه:
- نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و وانیل را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
- شیر سرد و خامه را کم کم به مخلوط مواد خشک اضافه نموده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود.
- مخلوط فوق را در یک قابلمه پهن یا یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مخلوط را مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- وقتی مواد به غلظت مناسب رسیدند، حرارت را خاموش نموده و دنت شکلاتی را در قالب یا ظرف سرو بریزید.
- وقتی دنت خنک شد، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شده و ببندد.
دو نکته مهم
- مایه دنت را موقع حرارت دیدن مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. اگر علارغم هم زدن باز هم گلوله شد پس از تکمیل پخت، آن را از صافی عبو دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
- علت انتخاب ظرف پهن برای پختن مایه دنت، این است که راحت تر بتوانید آن را هم زده و در صورت گلوله شدن آن را کنترل کنید.
از خواص شکلات غافل نشوید!
در گذشته تصور می کردند شکلات برای سلامتی مضر است، ولی امروزه نظر بسیاری از کارشناسان تغذیه بر این است که این ماده غذایی نه تنها برای سلامتی مضر نیست بلکه مصرف متعادل آن در پیشگیری از بعضی بیماری ها مفید می باشد. هورمون آندروفین که به هنگام خوردن شکلات در بدن آزاد می شود، باعث ایجاد حس شادی در فرد می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چند نوع دسر شکلاتی
در این ماده غذایی بیش از 300 نوع ماده شیمیایی مانند فلاونوئیدها، فلاوانول، کاتشین، منیزیم، آهن، محرک های عصبی (نئوبرومین و کافئین)، کلسیم، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین وجود دارد که نئوبرومین و کافئین موجود در آن برای تقویت اعصاب کسانی که کار های فکری می نمایند بسیار مفید است. فلاونوئید های موجود در شکلات حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده و تاثیر به سزایی در کاهش فشار خون و بهبود گردش خون دارند. این آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزاد موجود در خون را از بین برده و از بروز سرطان ها و بیماری های قلبی - عروقی جلوگیری می نمایند.
بیشتر بخوانید: دسر کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات
آیا روش دیگری برای تهیه یک دسر شکلاتی می شناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این مطلب و در قسمت ارسال نظر با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com