طرز تهیه شیرینی ماکارون؛ فقط دقت کنید!

به گزارش وبلاگ بایجانی، شیرینی ماکارون را با این دستور پخت مو به مو اجرا کنید و تبدیل به یک قناد فرانسوی شوید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون؛ فقط دقت کنید!

مواد لازم:

  • بادام بدون پوست پودر شده: 120 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد حدود 60 گرم
  • وانیل درسته: 1 عدد یا وانیل پودری میزانی
  • پودر قند: 150 گرم
  • نمک: کمی

مواد لازم با انتخاب شما:

  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • رنگ زرد: 10 قطره
  • پسته پودر شده: 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل درسته: 1 عدد یا وانیل پودری میزانی
  • رنگ سبز: 10 قطره
  • پودر نارگیل: 2 قاشق غذا خوری
  • رنگ قرمز: 10 قطره

طرز تهیه و دستور پخت:

1. بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد پودرقند را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک گردد. سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز بهره ببرید؛ مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید تا رنگ ماکارون ها شکلاتی گردد.

2. برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید.

3. کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید و مایه ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید یا سر قیف یا همان ماسوره را به میزان 8 میلی متر ببرید و با فاصله خمیرها را به میزان یک سکه 500 تومانی روی کاغذ بریزید؛ طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بگردد و به همین ترتیب تمام دو سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش گردد و در واقعه شره کند.

4. سینی های پر شده را در فر 149 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فارنهایت به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها پف نمایند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.

مواد میانی شیرینی ماکارون:

  • کره بدون نمک: 4 ق غ
  • پنیر خامه ای: 1/2 پیمانه
  • آب نبات نعناع: 1/4 پیمانه

5. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم گردد سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نرم گردد. بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

6. آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند و تکه ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید. ماکارون ها را برگردانید و از مواد به میزان مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.

6. تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگهدارید. البته ماکارون ها را نمی توان بیشتر از 2 روز نگهداری کرد ولی می توان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزر به مدت 1 تا 2 هفته نگهداری کرد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه شیرینی ماکارون؛ فقط دقت کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی ماکارون؛ فقط دقت کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید