طرز تهیه کیک وگان شکلاتی بدون گلوتن
به گزارش وبلاگ بایجانی، زمان آن به سر رسیده که وگانها از خوردن هر نوع کیک و شیرینی محروم باشند. در اینجا طرز تهیه کیک وگان خوشمزه میوه ای که روکشی شکلاتی دارد و بسیار دل چسب است را برایتان آورده ایم. این کیک گیاهی فاقد هرگونه شیر، شکر، تخم مرغ و گلوتن بوده و طعم و بافت خوشایندش را مدیون وجود میوه ها و آجیل های خرد شده است. حتی اگر گیاهخوار نیستید و به گلوتن هم حساسیت ندارید، می توانید از چشیدن طعم این کیک خوشمزه و سالم لذت ببرید. پس برای تهیه یکی از خوشمزه ترین کیک های وگان با ما همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک وگان میوه ای با روکش شکلات
- میوه خشک (خرد شده) یک فنجان
- آجیل (خرد شده) نصف فنجان
- آب پرتقال یک چهارم فنجان
- دارچین یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه (خرد شده) به میزان لازم
- آرد برنج سفید یک فنجان
- آرد بدون گلوتن سلینو نصف فنجان
- آرد نخود یک چهارم فنجان
- پودر تخم کتان یک قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
مواد مرطوب لازم برای کیک وگان
- موز کوچک رسیده دو عدد
- شیر نارگیل نصف فنجان
- شیره انگور یک سوم فنجان
- آب لیموترش سه قاشق غذاخوری
- روغن نارگیل (ذوب شده) دو قاشق غذاخوری
- آب شش قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لعاب شکلاتی کیک وگان
- آرد بادام زمینی سه قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- شیره انگور سه قاشق غذاخوری
- آب پرتقال سه قاشق غذاخوری
- روغن نارگیل (ذوب شده) دو قاشق غذاخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک وگان میوه ای با روکش شکلات
مرحله اول
ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. در فاصله گرم شدن فر، میوه های خشک شده را با میزانی آب پرتقال به مدت یک شب یا حداقل دو ساعت خیس کنید. با این کار میوه ها نرم شده و خوش طعم تر می شوند. سپس مواد خشک کیک را درون یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
مواد مرطوب کیک را به مواد خشک اضافه نموده و با یاری یک لیسک آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. حالا میوه های خشک خیس خورده را به همراه آجیل و ادویه ها به مواد کیک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. میوه خشک ها را می توانید بسته به سلیقه تان از میوه های کاملا شیرین یا ترش و شیرین مثل کیوی خشک و آلو خشک انتخاب کنید.
مرحله سوم
قالب کیک را با روغن نارگیل چرب نموده یا یک کاغذ روغنی درون آن بیندازید. سپس مواد کیک را درون قالب ریخته و به طور کامل پخش کنید تا سطح آن صاف گردد. حالا کیک را درون فر گرم شده بگذارید. حدود 45 دقیقه طول می کشد تا کیک شما به میزان کافی پف نموده و مغزپخت گردد.
مرحله چهارم
تمام مواد روکش شکلاتی کیک را درون یک کاسه کوچک ریخته و با یاری لیسک به خوبی آن ها را با هم مخلوط کنید.
پس از 45 دقیقه، با یاری یک خلال دندان پخته شدن کیک را امتحان کنید. اگر کیک به خلال دندان نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید تا خوب سرد گردد. سپس روکش شکلاتی را روی کیک ریخته و آن را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید.
چند نکته
- برای پختن این کیک می توانید از آرد بدون گلوتن بهره ببرید.
- به جای آرد بادام زمینی می توانید از پودر کاکائو بهره ببرید.
- حتما روغن نارگیل طبیعی و خالص برای این کیک تهیه کنید.
- زردآلو خشک شده یا قیسی، خرما خشک، انجیر خشک و کشمش ازجمله میوه های خشک مناسب این کیک هستند.