مخالفت کنگره آمریکا با شرکت روسیه در نشست سران گروه 7

به گزارش وبلاگ بایجانی، مجلس نمایندگان کنگره آمریکا قطعنامه ای را با رای مثبت 339 نماینده تصویب کرد که در آن با شرکت روسیه در نشست آینده سران کشورهای گروه 7، تا زمانی که مسکو از سیاست های فعلی خود دست برنداشته، مخالفت شده است.

مخالفت کنگره آمریکا با شرکت روسیه در نشست سران گروه 7

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ بایجانی به نقل از خبرگزاری اینترفکس، نشریه آمریکایی هیل نوشت: مجلس کنندگان کنگره آمریکا قطعنامه ای را در مخالفت با شرکت روسیه در نشست آینده سران کشورهای گروه هفت تصویب کرد. 339 کننده از این قطعنامه حمایت کرده و 71 نفر به آن رای مخالف دادند.

این سند در ماه آگوست سال 2019 از سوی کنندگان جمهوری خواه و پس از آن که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستار بازگشت روسیه به گروه 7 شده بود، به کنگره ارائه شد.

این روزنامه یادآور شده است: در این سند حمله روسیه به جامعه دموکراتیک در سراسر جهان، از جمله ایالات متحده و دیگر کشورهای گروه 7 محکوم شده و همچنین از تلاش های اوکراین برای دفاع از این کشور در برابر تهاجمات روسیه حمایت شده است.

علاوه بر آن، در این قطعنامه از رهبران کشورهای عضو گروه 7 خواسته شده تا با بازگشت روسیه به این گروه، تا زمانی که این کشور بخشی از خاک اوکراین، از جمله شبه جزیره کریمه را به اشغال خود درآورده و به حمله خود به کشورهای دموکراتیک در سراسر جهان ادامه می دهد، مخالفت کنند.

لازم به یادآوری است که دونالد ترامپ در اواسط ماه آگوست بازگشت روسیه به گروه 7 را منطقی خواند، برای اینکه بسیاری از مباحث مربوط به روسیه شده و بدون مشارکت مسکو قابل حل و فصل نخواهد بود. امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه نیز از شرکت روسیه در نشست بعدی گروه 7 حمایت کرده است.

کاخ کرملین در پاسخ به این مسئله اعلام نمود که روسیه قصد بازگشت به گروه هشت را ندارد، ولی با همه کشورها در عرصه های بین المللی دیگر همکاری خواهد کرد.

مسکو در سال 2014 و پس از الحاق کریمه به روسیه از گروه 8 (شامل: آمریکا، کانادا، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس، فرانسه و روسیه) حذف شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "مخالفت کنگره آمریکا با شرکت روسیه در نشست سران گروه 7" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخالفت کنگره آمریکا با شرکت روسیه در نشست سران گروه 7"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید