طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان با اسپرید ویژه کاتلا

به گزارش وبلاگ بایجانی، پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که ظاهر لایه لایه و رنگارنگش برای دوستداران دنیای دسرها جذابیت خاصی دارد. پاناکوتا با بافتی نرم و کرمی، اغلب با میوه های تازه، سس توت فرنگی، یا کارامل سرو می گردد و انتخابی لذیذ برای مهمانی و جشن های شماست. در ادامه شما را با طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان آشنا می کنیم؛ برای تهیه هر لایه این دسر از طعم های کلاسیک، ویژه و شکلات فندقی اسپرید کاتلا استفاده شده است.

طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان با اسپرید ویژه کاتلا

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

  • شکر 70 گرم
  • خامه استریل 350 گرم
  • ورق ژلاتین 9 گرم
  • اسپرید کلاسیک کاتلا به میزان دلخواه
  • اسپرید ویژه کاتلا به میزان دلخواه
  • اسپرید شکلات فندقی کاتلا 100 گرم

طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان

1. حرارت دادن به ورق ژلاتین

ورق ژلاتین را در ظرفی قرار دهید و میزانی آب به آن اضافه کنید؛ ظرف را روی حرارت گاز بگذارید تا ژلاتین آب گردد؛ سپس شکر را اضافه کنید و به صورت همزمان با همزن برقی مواد را با هم ترکیب کنید. مخلوط به دست آمده را در 3 ظرف به صورت مساوی تقسیم کنید.

2. افزودن سه طعم مختلف اسپراید کاتلا در ظرف های جداگانه

در ظرف اول، از اسپرید شکلات فندقی کاتلا به مخلوط ژلاتین و شکر، در ظرف دوم و سوم هم به میزان دلخواه اسپرید کلاسیک کاتلا و اسپرید ویژه کاتلا اضافه کنید. در نهایت مواد هر ظرف را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

3. افزودن 3 مایه مختلف کاتلا در شات ها

سه طعم مختلف مایه کاتلا را به صورت لایه لایه درون هر شات بریزید. برای مثال ابتدا به میزان 1/3 ظرف شات، مایه کاتلای کلاسیک را درون آن بریزید و شات را درون فریزر قرار دهید تا خود را بگیرد.

در مرحله دوم، مایه کاتلا با طعم ویژه را روی لایه اول بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.

در مرحله آخر، مایه کاتلا شکلات فندق را درون شات بریزید و با سلیقه خود روی آن را تزئین و داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

نکات تکمیلی برای تهیه پاناکوتا

برای تهیه پاناکوتایی خوش طعم با بافتی عالی که برای هر سلیقه ای دلپذیر باشد، باید به نکات زیر هم دقت نموده و عمل کنید.

استفاده از ژلاتین به میزان کافی برای تهیه پاناکوتا

برای تهیه پاناکوتا، میزان ژلاتین باید دقیق باشد. اگر ژلاتین بیش از حد باشد، پاناکوتا بیش از حد سفت می گردد و اگر کم باشد، به خوبی نمی بندد.

صبر کافی برای بستن دسر پاناکوتا

بعد از آماده سازی، پاناکوتا را حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت گردد. اگر زمان کافی برای خنک شدن به دسر ندهید، بافت آن به خوبی شکل نخواهد گرفت.

تزیین پاناکوتا با میوه ها و سس های مختلف

پاناکوتا به تنهایی طعم لذیذی دارد، اما اضافه کردن میوه های تازه مانند توت فرنگی، تمشک یا سس کارامل، شکلات یا سس های میوه ای به آن، طعم و ظاهر دسر را مجذوب نماینده تر می نماید.

آشنایی با اسپرید ویژه کاتلا

کاتلا یکی از برندهای زیر مجموعه کاله است که با الهام از دسر خوشمزه دولسه دلچه، تهیه شده است. نام اسپرید از ماهیت محصول یعنی کرمی بودن آن گرفته شده است. به عبارتی می توان گفت اسپرید کاتلا ماسوره پذیری و قاشق پذیری خوبی دارد.

اسپریدهای کاتلا پایه لبنی دارند و چربی موجود در آن ها هم چربی حیوانی است در نتیجه برای رقیق کردن می توانید از شیر یا آب بهره ببرید.

در این میان اسپرید ویژه و کلاسیک کاله یک تفاوت اصلی با رسپی دولسه دلچه دارد و آن هم ترکیب آن است که شامل شیر، شکر و خامه است. این ترکیب به اسپرید کلاسیک کاله شکلی کاراملیزه داده است. بنابراین کلیه قنادان، بیکری ها، کافی شاپ ها می توانند برای تهیه انواع دسر، آبمیوه و بستنی خود از این محصول خاص استفاده نمایند.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان با اسپرید ویژه کاتلا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا ویژه قنادان با اسپرید ویژه کاتلا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید