طرز تهیه کیک سیب و دارچین
به گزارش وبلاگ بایجانی، کیک سیب و دارچین یک کیک بسیار خوشمزه و فرق دارد. علت تفاوت این کیک با سایر کیک ها، نحوه مخلوط کردن مواد اولیه آن است و مایه ای که از آن به دست می آید متراکم تر خواهد بود. کیک سیب و دارچین را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این کیک را به عنوان میان وعده برای خانواده خود سرو کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین
- آرد یک پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- تخم مرغ دو عدد
- کره کاله خرید آنلاین 75 گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- سیب یک عدد بزرگ
- کشمش یک قاشق سوپ خوری
- گردوی خرد شده یک قاشق سوپ خوری
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
مرحله اول
سیب ها را به شکل خلال یا مکعب خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید. سیب هایی که خرد نموده اید را به کره اضافه کنید و آن ها را کمی با هم تفت دهید. سپس کشمش و گردو را نیز به آن ها اضافه کنید.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم گردد. قالبتان را با کاغذ روغنی بپوشانید یا به یاری برس آشپزخانه سطح آن را با روغن چرب کنید.
مرحله دوم
کره ای که به دمای اتاق رسیده است را درون یک ظرف بیندازید . شکر را به آن اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف نموده به دست آورید. تخم مرغ ها را به این مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ پودر و دارچین را هم به آن ها اضافه کنید.
مرحله سوم
در مرحله آخر شیر را به آن بیفزایید و سپس آرد را کم کم روی آن ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما مخلوطتان را هم بزنید و برای هم زدن از لیسک بهره ببرید.
موادی که آماده نموده اید را درون قالب بریزید سپس مایه کیک را به آن اضافه کنید. قالب را برای مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک گردد سپس آن را از قالب خارج سرو کنید.
منبع: کتاب کاله