طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده

به گزارش وبلاگ بایجانی، آبگوشت زمانی که به روش محلی پخته می شوند، طعم بهتر و ارگانیک تری دارند. آبگوشت مرغ نیز از غذاهایی به شمار میرود که با روش محلی و با ترکیب مرغ، لپه و سبزی معطر و به روش محلی پخته می گردد. انواع مختلفی از طرز تهیه آبگوشت سنتی در شهرهای ایران از قدیم وجود دارد، یکی از آنها آبگوشت مرغ است که در ادامه تمام نکات و چگونگی طبخ آنرا شرح خواهیم داد.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده آبگوشت مرغ محلی، یک غذای خوشمزه و مقوی.

قبل از اینکه به سراغ دستور پخت آبگوشت مرغ برویم، بهتر است با چاشنی اصلی این غذا که سماق درشت است، آشنا شوید. این سماق باید قبل از آغاز روند آشپزی خیس گردد زیرا عصاره آن به آبگوشت مرغ اضافه می گردد و کمی مزه آن را ترش می نماید.

البته بعضی از افراد از آبغوره نیز برای تهیه آب گوشت مرغ، این غذای محلی استفاده می نمایند. در نظر داشته باشید علاوه بر مرغ، این آبگوشت را می توان با بوقلمون نیز درست کرد.

امروز یک آبگوشت مرغ خوشمزه رو امتحان کن

اگر به فکر خوشمزه تر کردن آبگوشت مرغ خود هستید، توصیه می کنیم از مرغ های محلی در دستور پخت آبگوشت خود بهره ببرید. البته اگر دسترسی به مرغ محلی برای شما ممکن نبود، می توانید از مرغ های حاضر در بازار نیز بهره ببرید.

در طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده هر چه رب این آبگوشت بیشتر باشد، طعم بهتر و خوشمزه تری خواهد داشت. توجه داشته باشید مقدار اضافه کردن رب برای خوشمزه شدن این آبگوشت مرغ بلوچی تا حدودی به سلیقه افراد نیز بستگی دارد، زیرا رب نوعی چاشنی غذایی است که تا حدودی باعث ترشی بیشتر غذا می گردد.

از این رو ممکن است بعضی از افراد غذای ترش را خوشمزه ندانند. با رعایت تمام نکات اصلی و البته محلی به هنگام پخت این آبگوشت مرغ خوشمزه، بدون شک در نهایت شما آبگوشتی بسیار خوشمزه خواهید داشت. کافی است طبق دستور پخت آبگوشت مرغ پیش روید و تمام مواد لازم را به مقدار کافی و مشخص شده اضافه کنید. در سرانجام آبگوشت مرغ خوشمزه ای خواهید داشت که از خوردن آن نهایت لذت را می برید.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده

بعضی از افراد به سیب زمینی علاقه دارند و در بیشتر غذاهای خود از سیب زمینی استفاده می نمایند، اگر شما نیز یکی از همین افراد هستید و قصد دارید آبگوشت مرغ بپزید، نگران نباشید شما می توانید در این نوع آبگوشت از سیب زمینی نیز بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه آبگوشت جوجه محلی با سیب زمینی را خواهیم گفت.

طبق طرز تهیه آبگوشت مرغ خانگی بعد از آماده کردن حبوبات (لپه، نخود، لوبیا چیتی)، طعم دار کردن مرغ و آماده کردن سس نهایی غذا با رب و ادویه، شما می توانید به آبگوشت خود سیب زمینی اضافه کنید. به خاطر داشته باشید قبل از اضافه کردن سیب زمینی باید چاشنی های مورد نظر را به غذا اضافه نموده باشید.

همه ما می دانیم که رب گوجه فرنگی یکی از برترین چاشنی های غذا به شمار میرود. بنابراین در بیشتر غذاها می توان از این چاشنی خوشمزه استفاده کرد. با توجه به طرز تهیه ابگوشت مرغ محلی، رب یکی از اصلی ترین مواد لازم در این نوع غذا محسوب می گردد.

در واقع با اضافه کردن رب به آبگوشت لپه با مرغ خود، شما می توانید غذایی لذیذ و خوشمزه داشته باشید. البته مقدار اضافه کردن رب ساده گوجه فرنگی به این نوع آبگوشت تا حدودی سلیقه ای است زیرا هر چه رب شما بیشتر باشد، ممکن است آبگوشتی غلیظ تر و کمی ترش تر داشته باشید. طرز تهیه آبگوشت مرغ بسیار راحت است.

برای مخلفات این غذا می توانید از پیاز، فلفل و نارنج بهره ببرید.

بعد از اینکه سیب زمینی را به این آبگوشت خوشمزه اضافه کردید، بهتر است کمی از آب این غذا را بچشید تا از طعم مناسب آن مطمئن شوید. برای مثال اگر احساس کردید غذا کم نمک است باید در همان لحظه به آن طعم و ادویه بیشتری اضافه کنید. با گذر زمانی نه چندان طولانی سیب زمینی نیز پخته می گردد. ادویه آبگوشت مرغ بسیار مهم است.

طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده بدون حبوبات

افرادی که گوشت دوست ندارند، از آبگوشت مرغ همواره استقبال می نمایند. این آبگوشت خوشمزه دستور پخت های زیادی دارد که در این بخش به دستور پخت آبگوشت مرغ بدون لپه اشاره خواهیم کرد.

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2023/05/4-Ab-Goshte-Morgh-V2.mp4

این آبگوشت با ران یا سینه مرغ قابل طبخ است و شما می توانید بدون لپه آن را درست کنید. در ادامه مواد لازم برای تهیه این اب گوشت مرغ خوشمزه را ذکر خواهیم کرد:

  • ران یا سینه مرغ
  • رب گوجه فرنگی
  • پیاز
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه
  • آب
  • روغن
  • نخود آبگوشتی
  • لوبیا چیتی
  • گوجه گیلاسی

از آنجایی که نمی خواهید در این ابگوشت با مرغ از لپه بهره ببرید، بهتر است نخود و لوبیا چیتی در آبگوشت خود به کار برید. بدون شک می دانید که حبوبات قبل از مصرف باید حداقل یک روز خیس بخورند. لوبیا چیتی و نخود آبگوشت مرغ نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود. در ادامه این حبوبات را روی اجاق بگذارید.

این آبگوشت خوشمزه را هم با برنج می توانید میل کنید و هم با نان.

هنگامی که برای پخته شدن لوبیا و نخود منتظر هستید، می توانید مرغ خود را با ادویه ها طعم دار کنید. در نهایت مرغ را به حبوبات اضافه کنید تا به طور همزمان بپزند. در ظرفی دیگر پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا رب شما آماده گردد. در نهایت این سس آماده شده را به مرغ و حبوبات اضافه کنید تا با هم بپزند.

طرز تهیه آبگوشت مرغ با نخود

در بخش های قبلی در خصوص نحوه درست کردن ابگوشت مرغ شرح دادیم. این غذا را می توان با لپه، نخود و لوبیا چیتی درست کرد. در صورت تمایل برای طبخ آبگوشت مرغ با نخود و لوبیا بهتر است نخودها را از یک روز قبل خیس و آب آن را هر دو ساعت یک بار عوض کنید. این روش استفاده از بیشتر حبوبات است.

در ادامه کافی است نخودها را با آب به روی شعله گاز قرار دهید تا حسابی بپزد. در ظرف دیگری مرغ خود را آماده و طعم ها و چاشنی ها را به آن اضافه کنید. در این مرحله نوبت به ترکیب مرغ و نخود می رسد. این 2 ماده غذایی باید زمانی را با یکدیگر در قابلمه باشند و به طور همزمان پخته شوند.

در نهایت با اضافه کردن چاشنی ها و ربی که به صورت جداگانه در ظرف دیگری با پیاز تفت داده و آماده نموده اید، آبگوشت مرغ شما به مراحل پایانی نزدیک می گردد. آبگوشت مرغ با نخود را می توان حتی با سیب زمینی هم درست کرد. دستور پخت این غذا به هیچ وجه سخت نیست. این آبگوشت با گوشت مرغ بسیار خوشمزه است.

نتیجه گیری

در نهایت با کمی صبر و حوصله می توانید آبگوشت مرغ خوشمزه ای داشته باشید که بهتر است با ترشی سرو گردد. در این مقاله سعی کردیم دستور پخت آبگوشت را به همراه نکاتی ساده برای شما بازگو کنیم. این نوع از غذاهای محلی را می توان در خانه خود و با ساده ترین امکانات و مواد غذایی درست کرد. بعلاوه شما می توانید آبگوشت مرغ را با برترین کیفیت از سامانه سفارش انلاین غذا، وبلاگ بایجانی سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید