فضانوردان ایستگاه فضایی چگونه زمان تحویل سال نو میلادی را می فهمند؟
به گزارش وبلاگ بایجانی، برای اینکه ساکنان ایستگاه فضایی بین المللی بتوانند به درستی عملیات و فعالیت های فضایی را سازماندهی نمایند، ناسا و شرکای بین المللی آن تصمیم گرفتند ساعت های ایستگاه فضایی بین المللی را روی ساعت هماهنگ جهانی (UTC) تنظیم نمایند، یک ساعت استاندارد که با ساعت گرینویچ (GMT) در لندن مطابقت دارد.

هفت فضانورد ایستگاه فضایی بین المللی برای شروع سال 2023 آماده می شوند، اما آن ها چگونه می فهمند که چه زمانی باید فریاد بزنند سال نو مبارک!؟
به گزارش دیجیتال ترندز، ایستگاه فضایی بین المللی با سرعت 17500 مایل در ساعت (28 هزار و 163 کیلومتر بر ساعت) به دور زمین می چرخد و بنابراین خدمه آن چندین طلوع و غروب خورشید را در طی یک روز زمینی مشاهده می نمایند، بنابراین شاید تصور کنید که دنبال کردن زمان برای فضانوردان سخت است.
خوشبختانه، زمانی که فضانوردان بیش از دو دهه قبل زندگی خود را بر روی این ایستگاه مداری شروع کردند، مقامات فضایی این معما را در نظر گرفتند و راه چاره ساده ای ارائه کردند. برای اینکه ساکنان ایستگاه فضایی بین المللی بتوانند به درستی عملیات و فعالیت های فضایی را سازماندهی نمایند، ناسا و شرکای بین المللی آن تصمیم گرفتند ساعت های ایستگاه فضایی بین المللی را روی ساعت هماهنگ جهانی (UTC) تنظیم نمایند، یک ساعت استاندارد که با ساعت گرینویچ (GMT) در لندن مطابقت دارد.
این بدان معناست که هر 12 ماه، سالی نو به طور رسمی در ایستگاه فضایی در ساعت هفت بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (03:30 به وقت ایران) شروع می گردد. البته، ممکن است هر یک از خدمه بخواهند فرا رسیدن سال نو را با توجه به منطقه زمانی خانه خود روی زمین جشن بگیرند.
در حال حاضر، خدمه ایستگاه فضایی بین المللی متشکل از فضانوردان آمریکایی فرانک روبیو (Frank Rubio)، نیکول مان (Nicole Mann) و جاش کاسادا (Josh Cassada) هستند. سرگئی پروکوپیف (Sergey Prokopyev)، دیمیتری پتلین (Dmitri Petelin) و آنا کیکینا (Anna Kikina) از روسیه و کویچی واکاتا (Koichi Wakata) از ژاپن نیز در این ایستگاه حضور دارند؛ بنابراین ممکن است چند روز دیگر جشن های زیادی در ایستگاه فضایی برگزار گردد.
این احتمال وجود دارد که فضانوردان برای یک مهمانی سال نو دور هم جمع شوند و در آنجا از غذا های خاصی لذت ببرند و در خصوص زمانی که تا به امروز در فضا گذرانده اند، فکر نمایند.
منبع: فرادید