سس کچاپ را در یخچال نگهداری کنیم یا در کابینت؟
به گزارش وبلاگ بایجانی، انتشار یک توییت 5 کلمه ای در خصوص نحوه نگهداری سس کچاپ توجه میلیون ها کاربر شبکه های اجتماعی را به خود جلب نموده است.
به گزارش یورونیوز، ماجرا از آنجا آغاز شد که شعبه بریتانیای هاینز، شرکت فرآوری و فراوری مواد غذایی در آمریکا، در توییتی نوشت: صرفا جهت اطلاع: سس گوجه فرنگی، می رود، در یخچال!!!.
این توییت هاینز 5 میلیون بار دیده شد و هزاران نفر آن را به اشتراک گذاشتند و در موردش به بحث پرداختند. امری که باعث شد هاینز توییت دوم را بزند و به وسیله یک نظرسنجی توییتری از مردم بپرسد آیا سس کچاپ خود را سرد نگه می دارند یا در کابینت؟
نتایج این نظرسنجی که در آن بیش از 13 هزار نفر شرکت نموده بودند نشان داد که 63.2 درصد افراد گزینه یخچال را انتخاب نموده اند، در حالی که 36.8 درصد از پاسخ دهندگان گفته بودند ترجیح می دهند سس کچاپ خود را در کابینت نگه دارند.
بعضی از کاربران توییتر با ابراز تنفر از مزه سس کچاپ سرد، استدلال نموده اند که در رستوران ها بطری های سس کچاپ در دمای اتاق روی میز نگهداری می گردد.
این در حالی بود که برای سایر کاربران پاسخ این مسئله کاملا واضح بود و نیازی به چون و چرا نداشت؛ وقتی در بطری سس کچاپ باز می گردد، باید در یخچال قرار گیرد.
در سال 2017، یکی از کاربران توییتر همین سوال را از یکی از حساب های شعبات هاینز در ایالات متحده پرسیده بود.
در آن موقع، هاینز پاسخ داده بود: به علت اسیدیته طبیعی، سس کچاپ هاینز در کابینت ماندگار است. با این حال برای اینکه کیفیت محصول حفظ گردد، بهتر است پس از باز شدن بطری در یخچال نگهداری گردد.
شرکت هاینز در سال 1869 تأسیس شد و هم اکنون روزانه هزاران تُن محصول غذایی را در حدود 200 کشور دنیا به فروش می رساند.
منبع: فرارو